Äntligen… Utropar vi såhär i Nobelpristider. Nu är den här – hemsidan ni tittar på.

Efter lång tids knep och knåp har vi skapat en webbplattform för S:t Eriks Bryggeri. Från och med nu lär det bli lättare för många nyfikna att hänga med i utvecklingen och i nyheterna kring vårt populära ölmärke. Bara sedan augusti har det tillkommit sju (!) nya sorter i sortimentet (varav två tillsvidare endast på  Stockholm Beer & Whisky Festival). Ni hittar dom såklart under ”Våra öl”.

Redan de första dagarna har besökare strömmat in och med en översvallande recension från den stora bloggen Beer Sweden som vi självklart gladde oss lite extra åt. ”Is this Sweden’s best beer brand website?” är frågan man ställer sig. Ja, det kan vi väl alltid hoppas på, tycker webbteamet med konstruktör Jacob Landefjord, Xponent, och formgivare Mattias Brodén, Division, i spetsen.

Denna hemsida kan användas till mycket och än så länge är vi är bara i startgroparna. Kontakt och feedback är en stor nytta: lämna gärna kommentarer till våra olika inlägg, eller kontakta oss via formuläret här.

Men hör ni, missa framför allt inte att smaka våra härliga öl! Beställ här.

Varma hälsningar, S:t Eriks webbteam

Pin It on Pinterest