Stockholm Beer & Whisky Festival 2011: Årets Beer Trofé 2011 – S:t Eriks BryggeriGULD – S:t Eriks Pale Ale, S:t Eriks Pilsner och S:t Eriks SkördeölSILVER – S:t Eriks Pale AleBRONS – S:t Eriks Pilsner

Det blev storslam för mikrobryggda S:t Eriks under Stockholm Beer Festival 2011. Av Sveriges tre bästa öl på flaska kommer hela två stycken från S:t Eriks genom bryggeriets Pilsner och Pale Ale. S:t Eriks tilldelades även priset Årets Beer Trofé för bästa bryggeri av samtliga bryggerier på mässan – det mest prestigefulla ölpriset i landet. Alla utmärkelser:

Årets Beer Trofé 2011: S:t Eriks Bryggeri
Guldmedalj, Årets bästa svenska öl på flaska: S:t Eriks Pale Ale
Bronsmedalj, Årets bästa svenska öl på flaska: S:t Eriks Pilsner
Guldmedalj, Ljus lager välhumlad max 5,9%: S:t Eriks Pilsner
Guldmedalj, Halvmörk och mörk lager max 5,9%: S:t Eriks Skördeöl
Silvermedalj, Ale max 4,7%: S:t Eriks Pale Ale

Pin It on Pinterest