Jessica tappar upp prov ur lagringstanken

Jessica tappar upp tankprov av #1 Enbär, nya Mathias Dahlgrenölen

I går gick det mesta fel (tjurig maltskruvsmotor = malt överallt där det inte skulle vara…), förutom det eminent trevliga besöket på bryggeriet från bloggen Uppkorkat som var mycket roligt. Det är Helsingborgs Dagblad som har en jättebra blogg där Magnus Ericsson skriver om drycker, hittills mest fokuserad på vin men nu även öl. De har uppmärksammat det fantastiskt stora, och ökande, intresset för kvalitetsöl och bestämde sig för att göra ett nedslag i verkligheten. Bloggen har blivit så uppskattad att de sedan oktober även kör en videoblogg på 24HD Play. Se upp strax innan nyår, typ 30 december, då de bl a kommer att visa besöket hos mig och Helsingborgs Bryggeri. Tills dess kan ni läsa mer här om ”Mikrobryggartrenden personifierad”.

Tack Magnus & Björn för besöket!

Pin It on Pinterest