Rundvisning av bryggeriet och provsmakning av öl.

(Minimiålder för att prova öl är 20 år.)

Passa på och besök oss på bryggeriet. Ett flertal av medlemmarna i Sveriges Bryggerier håller öppet hus i morgon onsdag. Självklart kommer vi på S:t Eriks Bryggeri och Sigtuna Brygghus att hålla öppet mellan 13 och 16.

I år är första året men det är meningen att så många som möjligt av bryggerierna skall hålla öppet tredje onsdagen i juli varje år. För att skojjatill det ytterligare har fyra bryggare på bryggeriet (jag, Emil, Kalle och Mattias) gjort upp i en intern tävling om vem som fick brygga årets ”Öletsdagöl”. Emil vann blindprovningen med en Doppel Weizenbock. Den kommer att finnas för provsmakning på bryggeriet + ett antal pubar from i morgon. I samband med detta så har Galatea tillsammans med S:t Eriks Bryggeri och Sigtuna Brygghus instiftat ett stipendium på 35.000kr som skall delas ut årligen till Årets ölperson som planeras att delas ut i oktober.

Så här tar du dig kommunalt till S:t Eriks Bryggeri och Sigtuna Brygghus: Ta pendeltåg till Märsta, sedan buss 571 till Pionjärvägen i Arlandastad, (10 min). Bryggeriet ligger mitt emot busshållplatsen. Öl och bilkörning hör inte ihop.

Hoppas vi ses!
Hälsningar
Jessica

P.S. Är du inte i Stockholm så finns det andra intressanta bryggerier som har öppet också. Kolla på: http://sverigesbryggerier.se/2012/07/ol … pa-onsdag/

Pin It on Pinterest