Olets Dag 2015 - highlight

Passa på att besöka ett levande bryggeri på Ölets Dag – onsdagen 15 juli, kl. 12:00-16:00.

Du kommer att få se hur man brygger öl, lyssna till bryggmästare som berättar om processen från malt till öl och höra berättelser om ölets historia. Sveriges Bryggeriers medlemmar har för tredje året i ordningen öppet hus, visningar, provningar och aktiviteter för att högtidlighålla Ölets Dag.

Öppet hus hos Sigtuna Brygghus och S:t Eriks Bryggeri kl. 12:00–16:00, med bryggerivisning inkl. provsmakning av öl. (Minimiålder för att prova öl är 20 år.) Era ciceroner under dagen är Jessica Heidrich, bryggmästare hos S:t Eriks Bryggeri samt Anders Engman och Thomas Hartman, Sigtuna Brygghus.

Gå till online-bokningen >>

Se teaser med Jessica Heidrich >>

Ålder: 20+ för ölprovning
Pris: 100 kr
Adress: Pionjärvägen 2, Arlandastad
Hitta hit: Ta pendeltåg till Märsta, sedan buss 571 till Pionjärvägen i Arlandastad (10 min).
 Bryggeriet ligger mitt emot busshållplatsen.

Kom ihåg att öl och bilkörning inte hör ihop.

Pin It on Pinterest