St Eriks Julale image-red

Nu är julölssäsongen här och S:t Eriks brygger två publikfavoriter igen, den mörka, Englandsinsirerade S:t Eriks Julale Ekologisk och den törstsläckande och prisvinnande S:t Eriks Winter Session IPA.

– Jag älskar traditioner och högtider där släkt och vänner träffas och julen är min absoluta favorit, säger Jessica Heidrich om S:t Eriks Julale. Det är också ett tillfälle att få skapa klassiska öl som jag kanske normalt inte brygger. S:t Eriks Julale kan liknas vid ett härligt mustigt, okryddat vörtbröd där jag för ovanlighetens skull hållit hårt i humlepåsarna och istället fokuserat på den härliga malten.

– Jag älskar humlearom, humledoft och humlesmak. Älskar välhumlade öl och ibland vill man dricka mer än en, utan att tappa konceptet. Begreppet Session-IPA är tämligen nytt och har kommit som ett naturligt utveckling efter de senaste årens alla alkoholstinna Double, Imperial och Trippel IPA där alkoholen klättrar upp bortom sans och vett, säger Head Brewer Jessica Heidrich.

Gå vidare till produktsidorna för mer läsning och beställningsinfo:

S:t Eriks Julale Ekologisk

S:t Eriks Winter Session IPA

Pin It on Pinterest