St-Eriks-ny-design-2

När Stockholms stoltaste ölmärke genom tiderna återuppstod var det många som höjde på ögonbrynen – och många som höjde en välkomstskål! S:t Eriks Bryggeri var 2010 tillbaka, som hantverksbryggda gourmetöl – med den iögonfallande flaskan.

Åtta år senare är S:t Eriks ett av de givna och ledande bryggerierna på den svenska craft beer-marknaden, med en lång rad öl av högsta kvalitet.

S:t Eriks nya era firas i år med en uppdatering av designen. De nya flask- och burketiketterna förstärker S:t Eriks lokala anknytning till Stockholm och dess ölhistoria.

Det historiska bryggeriet på Kungsholmen var redan på 1860-talet långt före andra i kvalitet och modern teknik. På 2010-talet, beläget i Arlandastad och Alvik, leder S:t Eriks den stockholmska ölkulturen vidare i ny skrud.

Pin It on Pinterest