Några ord om våra hantverkstraditioner

Traditionerna går över 150 år tillbaka i tiden.
Det första svenska ångloket hade nyss börjat rulla.
Dynamiten hade ännu inte uppfunnits.
Men det hade börjat bryggas god öl vid Kungsholmstorg.
Och det har betydelse än idag.
När S:t Eriks bryggeritraditioner paras ihop med innovationslust och fingertoppskänsla,
så händer något speciellt.
Då skapas ölsorter som vi själva tycker om.

Då skapas ölsorter som bryggs i liten skala,
eftersom hantverk och storskalighet sällan smakar bäst.
Våra sju ölstilar är en balans av intryck.
Botanisera bland dem och du upptäcker snart
att vi även inspirerats av amerikansk och brittisk craft beer.
Att hämta det bästa från olika tider och platser
är en avvägning som kräver sin bryggmästare.
Vi talar ju om ett hantverk.
Eller för att vara lite mer exakt:
Ett svenskt konsthantverk.

Pin It on Pinterest