Premiär för S:t Eriks Hallon Berliner!

Fredag 24/1 släpper vi vår S:t Eriks Hallon Berliner, en läcker Berliner Weisse smaksatt med mogna andrahandssorterade hallon från Stenhuse Gård på Gotland. För fula för att sälja, men helt perfekta att brygga öl med!

Denna release vill vi såklart fira med dig! Fredagen den 24/1 (samma dag som ölet släpps på Systembolaget) ställer vi till med en fest på Restaurang Indigo tillsammans med Nöjesguiden. Det utlovas skönt gung från DJ Pelle Tamleht och Kristian Anttila, färsk öl från S:t Eriks bryggeri tillsammans med en fin stämning ihop med er! Det kommer också gå att köpa biljetter och hämta ut armband till Nöjesguidens Ölmässa. Bryggare är på plats, brandambassadören Filip är på plats och det kommer finnas ett jättestort hallon!

Brygg din egna Citra

Brygg ditt egna öl hemma. Med rätt utrustning och utformade recept kan du få till den färska ölen med den perfekta malt och humlesmaken. Perfekt att ge bort som kommande födelsedagspresent eller julklapp.

En färsk amerikansk pale ale

S:t Eriks Citra Pale Ale passar året om. Den har en härlig munkänsla, en juicig och mjuk karaktär med välbalanserad, härligt komplex citrusaktig beska. Inspirerad av New England-stilen men sammansatt på S:t Eriks karakteristiska och välbalanserade vis. En ale som gjord för de allra flesta tillfällen.

Hos det Lilla Köksbryggeriet kan du köpa receptsatser för 4-liters ölbryggningskit. För dig som gillar S:t Eriks är detta definitivt en utmaning att anta. Köp originalet på Systembolaget och jämför med din egenbryggda öl.

Läs mer och beställ ditt S:t Eriks recept hos Det lilla Köksbryggeriet.

Beställ ditt S:t Eriks recept här

Premiär för S:t Eriks Hallon Berliner!

Läs mer

Brygg din egna Citra

Läs mer

St Eriks Bryggeri gör öl med Englands äldsta bryggeri

Läs mer
St Eriks Bryggeri 10 år

Jubileum för S:t Eriks firas med klassiker-IPA

Läs mer